• Dr Rose

    enjoy your stay / styling

  • merci - merci Paris

    Lhis sélecte *

  • welcome🦋 ...

    the green is open🍀

Boutique filaporter 🐚

robes in linen

accessories

bedlinen

go’ bold or classic ...

BOUTIQUE HOTEL*

Steder, linned og indretning udvalgt af Lhis

🛎 trend spotting' bestil et oplæg til jeres sted💕 

NYD INSPIRATIONEN I NYE ELLER KLASSISKE TENDENSER VI HAR UDVALGT I PARIS. LÆKRE HOTEL OPREDNINGER SAT I TEMA MED TAPETER OG MØBLERING...

Hør indgår i EU’s bio-saver nyd et dejligt temperende produkt serier designet og producerede i Frankrig viser vi løbende i billeder: Badekåber - håndklæder - natkjole - pyjamas - skjorter, og bestil hos os en opfølgende gæsteshop måske i den nye klassiske trend, her sat i focus til seniorer.. .

 

enjoy' filaporter.dk

FLEURBLEU LINEN EU

🦋MENU

Ocean prorection

Liseleje beach

Lhis bureau

PR PROMOTION

Vand terapi...🐬-efter endt sejlads genfinder jeg næsten jordforbindelsen📌

Tema: SANSEOPLEVELSER fortsat... fra mine samtaler ombord på GITTE GRY ...

 “ skaber vi ideer for at deles om det som samler os “ om tillid ?

 -fælles mål kan ikke nåes uden tillid! Det lyder indlysende men flyttes angsten byttes fællesskabet ud med kramper’...


 

Lhis  bureau 💕sharing with you / CALYPSO  - learn more about sea protection.

“Har vi ikke kunnet følge ønske pro-vejen, der hvor man havde hjertet helt ung' er det jo, dejligt nu at gå i dybden' min egen drøm ikke mindst i film tjek, op kom omkring  i Calypso“.

 DINGHY-SERVICE🛶   📌-faldt mig ind her..Når alt andet glipper er det vigtigt at følge sine sanser. Vi kan tro som unge at kærligheden ligger imellem to mennesker i familie mønstret, men når vi ud over disse drømme findens den hvor vi selv skaber samhørigheden.

Om selvtilliden styrer vores mod diskuteres ofte... .

  Åbner vi derimod bevidst op for kreativiteten mærker vi angsten forsvindenærmest som dug for solen og smilet vender tilbage, vi bliver mere omgængelige ...🤓 - uden humor dør helten helt af sig selv ...

På en kaj i Sydfrankrig flyttede frømændene mig i min 2 CV, jeg havde sovet over mig, og stod næsten i vand til ' knæene '. Af og til har man ikke lyst til at flytte sig i solnedgangen, som her. Det kræver arbejde at nå, ens mål for det værste er, at det flytter sig til stadighed ude i horisonten. Derfor er ens base vigtig for der samler vi tankerne. 

Lise Hougaard