lhis sélecte

727 reproduction 🐚

STYLE🐝

Blanc d’Ivoire Paris

Bee’s wrap food-line

🐝

Lhis styling 🐝cube in Paris LFDL Home

Cover me ‘soft & cool’ 💕

gift 🐝 wrap

🐑 wool 

 alpaca

👒

cover🦋me

Soft & cool

by Lhis 🛎sélecte


 

a long la Seine

💌quai d’Orleans i
  á suivre- En Marche !   

 ... 21 arr. La Seine -  mit liv har her taget form, siden jeg var ganske ung, nogle idéer er blevet en realitet eller har bragt andres ting i hus. Som vi, modnes forretninger også over tid, af og til er vi for tidligt ude, os i trend-feltet. Men stadig med næsen, sat lidt i sky sniffer jeg duften, og nyder at hjertet atter banker midt i Seinen ...

 PARIS. En dag bad jeg en taxi holde ind til siden, ellers på vej til lufthavnen, endnu engang efter en forretningsrejse til byernes by. Denne gang vil jeg følge mit hjerte, ' pardon monsieur 5 minuttes' de plus ! Et skilt blev netop sat i vinduet på hovedgaden i Ile st. Louis, hos den lokale mægler. Han havde ikke manglet mine besøg over årene. Men i dag satte han skiltet, jeg sagde' oui - c'est pour moi, merci. Skrev under og fortsatte ud til lufthavnen, havde jeg ikke følt forelskelse før i livet, gjorde jeg det nu. Ja, men hvad med din dejlige lejlighed i indre by ? Det kommer  vi til, senere lige nu skal vi hjem og pakke. Flytte til Paris. Det var i året 1987 .. .

Senere. " Man hører  regnen under et bliktag føler sig tæt på himlen i Paris, vi mærker varmen af solen mod syd den opvarmer også gulvet i blik på balkonen...

Nej, jeg kan ikke finde nogen anden overskrift, hver gang forplantes den til en ny oplevelse så den beroligende lyd af regn er befriende i et solrigt hjørne på Øen. Livet her på vej til og fra arbejdet i marken, er som en vandring på blomstermarkedet  skrår ind over for at handle eller bare nyde duften stemningen, eller af flere gange slæbe dem op på fjerde "...

Starter udenfor. Planter de godt tre m2 'i pitten ' min fremtidige balkon for en periode aftalt i en kontrakt mod serviceydelser som beskrevet.  Her kan ikke være meget men gro op ad muren' tomater i vinduet purløg på taget ved køkkenet. Ud over selvfølgelig krydderurter. 

Ligge her i køjen udenfor nyde luften og lyden, lægge planer for indretningen som vil få de 35 indvendige m2 til at blive enorme, gøre stedet til et bo en hyggelig varmedunk' male skodder slibe gulve flytte vægge rive ned.

 Badeværelse og køkken med varmt vand blev noget af en opgave, med snilde fik jeg opgaven med de minimalistiske kundskaber, fint i små hybler skrøbelige gamle rørføringer.

MEEEN' først sætte rør op så skidtet glider ned en god entreprenør med sans for humor. Grine når vi var hvid-grå i ansigterne' diskutionerne fløj højt, men ømme af træthed kommer latteren som en forløsende del af helheden. Jeg havde et portugisisk team på ogaven og skulle samtidigt udvikle designs i exchange til produktion i Portugal.

" Der var ikke brug for ' cuba cigarer " det gik som smurt alt blev godkendt begge veje...

 citat - Carre ' min ven arkitekten og gode arbejdspartner i sin tid - gav mig grønt lys ...

 - Få det hele til at virke efter planen !

  Overfor på modsatte kaj boede bier i bistader på taget,  summede oppe som summede det af stemmer under os, i natten når vi døsede hen på balkonen tæt under trækronerne hang flagermusene, under dem bejlede par til hinanden.

En græd en hund peb, nogen kom til hjælp, det var bare hverdagsnatten i Paris' lyde ud over biler som tudede i hornene...

Hvem har ikke glanet op på en lille balkon i Paris og drømt om at indrette stedet, gøre byen til sit hjem for en tid. Om 'Style Parisienne' inspiration i andre kvarterer på markeder små minder om romantiske møder i hotel lobbyerne eller et hyggeligt træf på caféen.

Øjnet igen og igen' chancen til at tage en tur til Paris.

Nok de fleste jeg kender og se film' læs i bøger, beretninger og digte kunstneriske fortællinger, scenen er altid sat her? Med mærker af kærlighed og sorg i hvert et hjørne i en af os som i gadebilledet' spejder vi en skikkelse møder et blik. Det bliver hængende som en længe ventet samtale et glimt af forståelse i et hastigt møde med den virkelighed vi alle lever, men prøver at skyde til side for en stund.. . 

Vi nyder at have vand omkring os i storbyen, hunden kan rende løs på kajerne blot den lystrer' her har vi nydt godt naboskab og savner den intime og alligevel internationale stemning som vi var så heldige at opleve her på Øen i hjertet af Paris.  Drømmen bærer frugt historien hænger ved her i hjertet, men efterhånden trænges en ny turisme ind og der overbefolkes, som det også opleves bl.a. i Venedig og andre byer med broer og vand, det drager' denne særlige stemning hvor forelskelsen syder 24 timer i døgnet. Vi brænder for at bevarer også for at dele med hinanden et dillema som vi lever med et sted som dette, det påvirker vores valg' tilskynder til mere omhu især når man også driver forretning...

 ØVERST UDSIGT FRA LEJLIGHEDEN PÅ QUAI D' ORLEANS -

SES ØVERST PÅ HJØRNET OVER SLIDSKEN HER I SNE. INDRETNING BESKRIVES MED BILLEDER SENERE I TEMA / PS* classic design's interieur.  Se lidt i showbox herunder skud fra to leverandører, stadig aktuelle i mit oplæg.

- fulgt dettte boligmagasin fik abonnementet, som gave' da jeg afsluttede min første studietid  i Paris af ANMDEIX' min veninde som lavede bl. a, kunst artilkler og kataloger i hendes studietid. Vi havde meget glæde af hinanden indtil hendes bortgang her i sommeren 2017. Den private side er en stor del af hvorfor jeg tog tilbage til Paris. En stor del af mit arbejde om trend - setting og ikke mindst styling, collager er hentet i disse magasiner over årene til forskellige opgaver. Før arbejdet realiseres, må man følge op på markederne... .

Indretningsarkitekt Lise Hougaard 

Det summer stadigvæk‘ vi er på ...2019/09/02

moving / atelier design *

  ps' Tanker 20' før nu' udvikling tager tid !

Måske følge op på nogle ideer som kan tage form i en ny tid.

MEMO ' jeg havde nogle spændende år med trendselektering og management opgaver specielt med udveksling af mine agenturer med Deres Design A/S. Senere udviklede jeg i tæt samarbejde med Arkitekt, Kaare Sveinbjørnsson kreative opgaver, bl. a. blev mit koncept  ' Outrigger loghouses, til da jeg stod for franske beskrivelser af træhusbyggerier. Voksede det ligesom til projekter omkring Paris, blev der iværksat ideoplæg og lagt tilbud ind omkring bl.a., et slot i Bourgogne tema, en Poney rideskole. De små haver om huse med græs på taget blev nænsomt sat på papiret, dækkener over hegnet i collage, med små heste i udflytterstil vist i videoer, eller kalkepapir over collage til arkitekter, rundt omkring i landet. Det blev klippet til i 4 arr. en version fra Norge, omdannet til franske delikatesser, da jeg fik forhandlingen af SANDE Bjlækehuse og Bullhuset, med samme ide som Outrigger loghouses, om vidde i bjælker og mobile vægge, store visioner i en svær tid, dog  her produceret fra Trelleborg Huse' . Det blot lidt om arbejdet fra den tid i Paris.(1987 -1997)... .

 

Men godt er det at følge udviklingen med de grønne bygninger.

Det bliver jo, aldrig for sent  at udrette noget godt...