Fleurbleu dit nye linned hos Lhis

rET GIVTIGT STRÅ UDEN SPILDE ...

-livsstil & produktion i Eu. .. Bæredygtigt betyder her at intet går til spilde. Hør erstatter iøvrigt andre produkter i produktionslinier. Det er derfor interessant at se og følge udviklingen, ud over linned som holder i kvaliteten.

TEMA i by eller landzone." Blev selv inspireret omkring et tidligere projekt i den grønne trend, udfordringen i at sætte et tema op omkring livet i en brakmark, så her en lade' lagde præsentations ide til at ombygge eller lade bygge et nyt hus i træ. Det er selvfølgeligt altid finanaciering som i den sidste ende bestemmer hvor udfordringen ender. Men her lod jeg hele entusiasmen løbe af med mig på vej ud gennem landskabet til Calvados. Elsker de gamle destillarier og nyder æbletræerne i blomst, så  ideen til på den en side produktion ved en hørmark med æbleplantagen på den anden.  Der stod her i forvejen den mest fantastiske lade dog i forfald, hvor en ganske lille blomst spirede, som billedet viser i flor. Men der i midt i en brak mark. Min hund en dejlig Gordon setter, nød til fulde livet ved at rulle sig i ko møg, så uomtvisteligt en foranderlig tilværelse fra Paris centrum fra en daglig dag  i mode og trend til om vi selv tog skiftet til landet".. .

 

 Linned robust og forfinet' vi nyder udtryk med komfort ... 

Nu har det fået karakter af den dynamik, som bevæger os i den grønne bølge...

Vi kan stadig rulle stryge' læggge sammen kant til kant ved tørresnorren, få snakken og ikke mindst glæden ved tilsammen bruge de fire hænder - vi nyder duften af renhed snuser den ind i vores sjæl, deler glæden med naturen. En lille blomst i flor på et givtigt strå... .

Hør krøller - det er stift og skal stryges. Nu vaskes det farves mere skånsomt før brugen. Nogle vender tilbage til de klassiske linier, at hør skal hellere stryges være som der var engang. Uden nyt krøl. Leve med folderne. Men bruger man den nye karakter er det lettere at have med at gøre i et moderne hjem til sengetøj, spa' strand og boligtekstiler i sin helhed; et råt lidt rustikt udseende passer en bohéme natur og dynamisk ung familie, os som nyder en dejlig kvalitet et stof som tempererer svalt i varmen lunt i kulden.

Opdateringer; jeg tilbyder hos Lhis' et stort udvalg af nuancer i hør som ud over kvaliteten, er et dejligt produkt at indrette med også i de helt klassiske linier med et mix af designs, tilbehør ikke mindst andre tekstiler..

Oplæg fra gode leverandører kendt og fulgt op på igennem årene ses her førende producenter, som stadig er lige aktuelle da de har formået at udvikle sig visionært med grund ideen i behold, ses derfor ligeledes i de førende forretninger vi har kontakt til ude såvel som her hjemme.. .

 

Lise Hougaard-export agent LH pr promotion since1987
- OM egne Studier i marken' gennem mange år i Paris hvor i kan læse de andre sider i filen om mit arbejde og boligen. Det blev til spændende årrækker i kontakt med mange dejlige firmaer, hvor jeg blev tilknyttet som  free-lance manager på forretningssiden,  drev derfra min virksomhed, fokuserede på de tendenser i markedet hvilket bød os gode forretninger i ind og udland...
Omkring kreativ uddannelse er der opsøgt undervisning gennem kurser og realiseret projekter, men primært selvudvikling dog med disse rettesnorer i samarbejdet, arkitekter og ingeniører i Paris eller i Danmark. Hvor jeg fik opgaver med træhuse igennem med erhvervsfremmestyrelsen' ude efter eget initiativ, opsøgte og udviklede koncepter i en tid med nye BIO tiltag for materialer til indretning, hvor klinker og hør blev basen i mit materialevalg mv. Tidligere lancering af mærkevarer, export distribution SC/Eu.