Sea-protection collage by Lhis bureau

lad det stå i fugen let hånd rensning 🦋

Seadrop’ dialogue part 1 Lhis journal

optag lyden/ styling by sound’s/🐝clic’ Paris ...

I støvets spor beskrives med et visit fra det fjerne, man tror det næppe muligt.

Midt i havbrisen kom mine natsværmere ind  som med ørkenstøvet, langt væk hjemmerfra tog de  nu bo i nord.  inspireret ved disse insekters smukke farver, silkebløde nomade væsener, små stille sovende dyr om dagen, nærmest usynlige uklækkede i deres pubber, hænger de  som klatter på væggene. Vækker en om natten med vingesus '.

Måske har de i virkeligheden været her længere i mine kufferter fra en rejse i Marokko.

Eller  spillet os et puds' 5 arr i Paris hvor alt omkring os på et tidspunkt lå badet i fint støv, har i følt vinden i Nordafrika forstår i sikkert hvad jeg mener med støv og sand de har samme farver. En er lagt ind her som afslutning på en historie fra syd mod nord.

" En enkel collage for opbygning lægger tanken ind i et mønster for at holde fast i ideen..: " Vi bryder det med indlæg og props som på en scene sætte en fortælling igang som en historie finde indledning udtryk og indhold..silke strimler gamle prøver fra Designers Guild. Enkle ting er sjove at arbejde med i et lille hus, det styres for hver centimeter tæller når vi skal opnå en vellykket indretning og udnyttelse af lys og farve - kompositioner. Tænker på tidligere projekter. Som stadig er lige aktuelle i design"...

Tænke store ting ind med små' fra start, få det med i basen -så det giver fleksibilitet senere. Hvis det må tilpasses nye brugsbehov. Som eksempel her i træhuset fik taget et løft, således der var en bedre lofthøjde med et større lysindfald og sat plads af til nye døre om det ønskes i næste udbedring eller billigere kan sætte i.Få de ellers små rum til at vokse, anvende skodder som kan omplaceres; Jeg kunne her også sætte ekstra forstærkning med bolte i hjørner, som binder taget i overlæggeren for storm sikring.

Ud over at nyde velværet inde nu til kip med hvide vægge er der isoleret igennem, med max under hensyn til træ og fugt, det væsentlige i projektet her for udvendigt at undgå for mange skotrander. Det giver nemlig øget risiko for vandindslip' et træshus' værste fjende... .

Image: Den lille fine æske er fra Daisy, silkevævet tæppe fra nomader i Marokko, natsværmeren inspirerer i blidt brunt efterårets trend farven giver bund til de blå strejf fra himmel og hav.

 Billedet af Mocca i sandet er klippet i ' tegneserie stil ' hvor hun leger sig ind i historien...

Her har efterårets første rigtige storm lagt sig, vi nyder et hav kig mod Tisvilde med en tur hen under aften på stranden tæt ved vores lille hus venter vi på fyrtårnenes blinken... .

Måske inspireret af Matisse -et nyt liv - klik ind her der er så meget inspiration, fine lektioner i kunst er der at hente her på Louisiana mit yndlingssted siden barnsben' klik link nederst.

Filaporter er iøvrigt startet op som en  ' note book ' -en rejse ud i fantasien som et arbejdsredskab for mig selv, hvor jeg finder ro' eller får inspiration en ide til jer,

hyg jer, send gerne en kommentar til os, Lise 

 www.louisiana.dk

 

 • Ideoplæg

  dine noter i en lille box ?

 • bag skærmen

  scene ...

 • dit private skuespil

  tænk i rekvisitter...

 • Fra 2005/2009 blev huset renoveret vi løftede taget til at sammenfatte tilbygninger fra 1975/1954 hovedhuset... Grunden blev ryddet for skure og udhuse, samt store vildtvoksende graner blev gravet op. Der blev anlagt naturhegn mod nabo i syd. Hvor birken får lov at blande sig med løvet.

 • Duft, vitaminer til værn og stemning. Satte 10 x 10 bundter så de er vokset sig høje, klippes dog årligt, havedøren ses åben ved terrassen.

  Hyllingebjergvej 11 Liseleje

Noget som fylder og favner er pære kvæder...

 • 3 IDEER i billeder

  Paris 💗 flere fund til jer!
  Bestilling og levering kun i aftale ved ordrebekræftelse.
  Lhis bureau

skt.Hans / terassehjørnet mod vest samme beplantning ved hegnet for fælles glæde med naboen. Roser er blandet i hegn med ‘ vilde roser ‘ som gør at de blomstrer tidligt og sætter små røde hyben til pynt for afskærmning når de engelske roser afblomstrer.