MIT KANEL' MIDT I LIVET

L' heure bleu set i tilbageblik om, at blive en bedre aktiv deltager.. .

Op på hesten igen, ved  et held efterendnu flere uheld bragte, min intuition mig til thalasso therapie i Deauville; senere til en Ayurveda klinik*  i Goa, Indien.

Disse dygtige mennesker, ser ind i ens øjne, føler pulsslaget og stiller så, diagnosen. Utroligt med en anden videnskab end den vi normalt forbinder med vores tryghed hos lægen. Men ikke desto mindre har jeg fundet den også der, især når noget rammer så klokke rent, det blev heldigvis bevist. 

 Det var det som var mit ønske at fortælle andre om min egen historie, som gav mig ny luft til job, endnu 10 år, efter at jeg i Deauville havde fået hjælp til 10 år x 2 .. .Så, jeg besøgte et sted i Danmark for ca 10 år siden, og nu hver dag, når jeg skriver en note eller flere, som ønsket gik ud på, dukker en stilhed op, som jeg følte der oppe i Rørvig, nu herhjemme eller ude andre steder efterfølgende, er jeg meget mere bevidst om tiden, at det er i mit indre den lever, at jeg selv er den eneste som kan regulere mine pulsslag, nyt mod fattes ved indre ro, og du er stærkere i flokken.. .

 -memo - Desse 

'Når nu vi kommer til det er det herligt at tage på hesteryg igen, fandt faktisk at de må da vide noget om skader ? Her fik jeg så, både redet igen,  og blev guidet af en dygtig neurolog i thalasso centret i sin tid efter slag og spark '-

-jeg fik ved en ridetur en gren i hovedet, voldsomt da min 'rideinstruktør',

slap den lige som jeg satte fart til galop, jeg sad fast i sadlen, på travhesten, hvad choc' er størst, pigens uforsigtighed eller skaden på mit øje!-hvad sker i ens  indre... .vi søger en genvej til healing!!!  

 RUM FOR TANKEN... Fulgte op på kurset 'skriv din historie' i Rørvig på Folkehøjskolen, for bevidsthedsudvikling ved forstander Ole Blenkov

 
 


 
 

 RUM OG STIL/fleur bleu 🐚 deco 

 

DEAUVILLE a story -link videre herfra siden

If you care for sea and horses i think you will like it’ ...

Vi deler vores tanker over en aften - snack' en god ven er på besøg. Så, vi vender lidt om livet før og på vej hertil, i duften af rød basilikum, himler inspirationen... .

 Her tilberedes grillet gedeost på langtidshævet baguette skiveskåret, i stedet for salat et drys af friske krydderurter hertil et glas køligt mousserende hvidvin Chardonnay druen, fint rundet til den varme sødlige ost, næsten kanel agtige smag, krydret med persille, basilikum smagt til i strejf af balsamico den fede, samt lækker grøn oliven olie, de dejlige gaver til maven, tak.. .

Helt ud i det blå, sludrer vi i timevis, om tidligere tider smerter med ærgelser af sportsskader og et liv i stress, helt inspirerede ved vores forskelligartede oplevelser, nyder vi dette lille måltid jeg har snuppet fra Les Deux Magots i Paris, bliv endelig ved med det, lyder kommentaren over bordet, første bid er gledet ned... .

Kredser om, at finde en indre ro i en ny forunderlig verden, talen falder naturligvis på FB, droppet ud fortæller min gæst, har ikke tid det er overfladiskt og egocentrerende.

Tager tid fra mine studier giver en uro, i det nære når vi er sammen fri, til hinanden min pige...

 Jeg lytter, tænker istemmende, men har svært ved at skippe det for mine forretningsparter driver efterhånden firma kommunikationen der, som taget ud af det blå...

Men i arbejdsprocesser duer det bestemt ikke. Der grundes over dette, betyder det at de erstatter folk, og sparer i salgsledet? Det er den oplevelse jeg har, nå, vi er med 20 års forskel i management i vidt forskellige brancher, totalt enige her. Jeg kommer til at tænke på Jan Carlzon* nævner hans bog som medvirkende satte skred i mine valg, så at sige det at få fine chancer, eller række ud og turde give slip, tage imod dem.

' Kræver selvindsigt. Ikke egocentrisk optræden, det er kun få som lander heldigt der, eller er inspiratorer for os andre. Det var en anden tid det gik ikke så stærkt’ men man troede at forberede sig til digitaliseringen'.

Det bliver værre endnu sukkes der, hvordan skal vi til sidste ende kunne brødføde folk, når håndens arbejde måske hovedets, sløjfes mere og mere i erstatning, jeg ser i æteren for mig andre perspektiver, som vender ved at få bedre indblik i en ny tids automatiserede verden...

  * RIV PYRAMIDERNE NED -udkommer i ny udgave 2018.

Forbilleder - management:
: https://no.wikipedia.org/wiki/Jan_Carlzon
 

 

- STEMNINGER ER IKKE MINDST DET VIGTIGSTE - 

 I får merkat *med billedet af vinen som er 00 non alcoholic,

og det bemærkede vi slet ikke over skyerne .

Ser i der var det smukkeste nattebillede på himlen sat i alle stjernetegn,

så det var helt herligt at vente i timevis med at køre bil .

I duften af rød basilikum himler inspirtationen; Lhis sélecte. 

PS: Mit notat' herefter, da jeg efterfølgende erfarer at ' Riv pyramiderne ned' udkommer i ny udgave. Det var i samtalen helt spontant, alder er en fortsat historie, fordi det du har toget med dig kan andre kan få glæde af'- endog husker du bedre dine midterste år, så højt at flyve kan være at blive mere jordnær...

l'étude

Deauville

DEAUVILLE

fleur bleu