Eksempler på job’s...

DECORATION: ALAIN VAGH - ADR - WAVERLY - LFDL HOME

FASHION: BEST MONTANA - DANA PISARRA - JUSTMINE - LFDL

Free-lance export agent out of Paris: 1987 -1998 Liseleje: 2009 - 2018

MODE: Om tidligere arbejder indgår flere management opgaver, som free-lance konsulent eller exportagent, herunder foreståelse af forhandlinger selektering af varer gennemgang eller tilbudsgivning, foreståelse af kontrakter eller aftaler med markedsovervågning i Frankrig og Danmark. Agenturer lancerede i Skandinavien: LH aps. MINIMODE - mærker: CATIMINI - CACAO - ABSORBA mfl. 1981/87.

BYGGERI OG TURISME: Udarbejdelse af byggeplaner med analyser for udlejning og tilbudsgivning af træhuse. Markedsselektering med ide-strukturering af projekter  bl. a. til godsejere i Frankrig.

Supporterede bl-.a. af Erhvervsfremmestyrelsen ( træhusprojektering Trelleborg Huse ved Lhis i Frankrig).

Miljø - tekstiler: Indre marked: Markeds selektering projekt og tilbud EU /  Fleurbleu* linned *

ØVRIGE I MENU: Agenturer, forhandlinger andre forretninger, herunder afsætning af mærker i Skandinavien. Kursus programmer erhvervsfornyelse til kreative kvinder - management; instruktion indretning teknink mv..

Om visioner,  så blev det til trendspotting efterfølgende i Paris.

Her i 80’ erne kaldtes ‘ fattige ‘ så konkurrencen blev hård og jeg måtte tæt på udbudet for at følge op på tilbud i Pret a porter’ det kommer ikke flyvende af sig selv, for assistance er jeg stadig på, noget forlader aldrig en helt, så det er ikke tilfældigt jeg sætter luppen øverst på nu igen ud fra gæstesiden i hotel, spa afdelingen. 


 

Titel; sålænge vi har drømme er der håb /Lhis.

Mode; trend selectering speciale i franchise distribution.

Turisme; koncept udarbejdelse af  OUTRIGGER LOGHOUSES; Studie omkring en ny måde at integrere boligen set i lyset af sociale strukture i EU (-prioriterede boligens fleksibilitet til at koble unge og ældre sammen i trim med turisme eller storby miljø udflytter projekter).