NYD SUSET🐚

Lhis art & pr.


Profilering af jeres aktiviteter går via vores udvalg af varesortiment samt Pr referencer.. .

  De tiltag som vi tilbyder handler mest om sammenhænge med markedet’ -en genlyd som ikke nødvendigvis behøver beskrivelse, da den udtrykkes af stemninger oplevelser gennem vedblivende kvalitet' eftertænksomhed i produkter i brug samt salgsobjekter. Det giver genlyd hos jer' øre til øre på fransk eller her i vores sprogbrug mund til mund -eller 💕 ...

Ide-udarbejdelser med hjertet i omgivelser' -hotel og turisme.. .

Vi tilbyder at gennemgå mulighederne for at søge de kunder i ønsker ud fra jeres  profil. Dvs. at i sparer tid til de vigtige dag til dag, her og nu aktiviteter som giver indtægter.

Disse promoverer vi gerne ind med i vores service ydelser, det kan være videresalg af de små oplevelser gæsten oplever i jeres omgivelser, som vi stiller til rådighed i aftalte ordrer eller salgssammenhænge, dekoration af selective produkter eller udvalgte tryk fra Lhis art @ pr...

... MAGIC MOMENT'S' ...

Hvordan det " f.eks. -en bog med et mærke viser vej gennem et lille kunstværk' udtrykker jeres historie. Fortæller om kropsnære produkter, de vi grrne lancerer hos jer' i indretnimg eller promotion aktiviter, der netop indikerer de hensyn der ønskes videre ud i verden.. .

Styling og pr initiativer: Vi vælger leverandører og passende partnere for indkøb af tekstiler oa. indretning‘s opgaver små som store. Ser ud i markedet, følger op tilpasset budgettet.

Vi kan koble jeres eget logo op eller skabe et nyt' i de nye Pr sammenhænge passet ind med aktiviteter fra jeres steder sammen med andre der udviser samme ønsker.

Idet vi udviser fælles hensyn til naturen, her er vores mærkesag havet helt aktuelt valgt en bi plus en dråbe i havet i foto - collager, dråben er resultat af havets tilstand her set under microskop' ...

PR og reklame indikerer hos jer den bølge vi bevæger os i giver ekko så, først og fremmest spørg ind, få sat fokus på jeres steds oprindelige ideer ved at vi fælles sætter magien igang 🐚 Lhis bureau ..


 

23-November-2019

Overskrift

Jeg er en paragraf. Klik her for at redigere mig og tilføje din egen tekst. Jeg er et godt sted at fortælle dine besøgende lidt om dig selv, og hvad din hjemmeside handler om.